ekonomitrend

Ekonomitrend – För dig som söker ett artikelarkiv

Ekonomitrend – Artikelarkivet

Ekonomitrend har en del krav för att din artikel ska kunna bli godkänd. Kraven är satt för att arkivet ska hålla hög kvalitet. Ett artikelarkiv med höga krav gör att artiklarna generellt syns bättre och får fler läsare. Arkivet är nischat för att göra länkkraften mer relevant. Ekonomitrend är en väl-optimerad hemsida som syns bra i sökresultatet på Google. Det gör att artiklarna får många läsare som innebär potentiella kunder för ditt företag.

Vi godtar artiklar som ger läsaren någon form av värde. Det innebär att artikeln inte enbart kan handla om ditt företags historia och vad ni gör. En guide eller en förklaring eller tips till läsaren gör att artikeln håller läsaren intresserad. Tänk på att inte skriva enbart för egen vinning. Självklart är det syftet i grunden att få länkkraft och potentiella kunder men du förstår säkert vad vi menar.

Krav för att en artikel ska bli godkänd

  • Unik text
  • Svenska länkar
  • Svensk text
  • Minst 500 ord
  • Artikeln ska ha ett värde för läsaren
  • Max 2 länkar
  • Svenskt företag registrerat i Sverige

Optimera din artikel

När du skrivit din artikel är det dags att optimera den för sökmotorerna så att den syns på bästa sätt. Vi har tagit fram en guide som finns här på hemsidan som visar dig steg för steg hur du lyckas på bästa sätt. När du väl gjort optimeringen en gång så kommer det flyta på automatiskt när du skriver nästa artikel. När du optimerat din artikel kan du förvänta dig många fler läsare än om artikel ej är optimerad. Det är för att din artikel kommer att synas väldigt mycket bättre i sökresultatet hos sökmotorerna.

Välkommen till Ekonomitrend!
Ett kvalitetsarkiv av framgångsrika SEO experter.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

arton − tre =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.