Ekonomitrend

Skriv artiklar om ekonomi & ekonomitjänster

Det är dags att komma igång med din nya marknadsföringskanal som når direkt ut till kunderna. På Ekonomitrend.se kan du skriva artiklar om dig, ditt företag, allmänt om ekonomi eller dina tjänster. Du når ut till nya kunder genom att använda vår tjänst. Ekonomitrend är en välutvecklad hemsida som är specifikt spjutspetsinriktad för att synas högt i sökresultatet hos sökmotorerna. Det gör att dina artiklar får ett högt antal läsare och drar till sig förväntad uppmärksamhet. I ett stilrent utförande syns dina artiklar prydligt på hemsidan. Med rätt fonter och storlek behåller vi intresset för att läsa hela artikeln och förhoppningsvis lockar en kund till din verksamhet.

Din artikel skapar ett värde & Länkkraft

Genom att skriva artiklar som har ett värde för läsaren kan du skapa ett intresse för din tjänst eller dina produkter. En artikel bör skrivas så att läsaren får ut något av din artikel. Ett vanligt exempel är att skriva en guide som läsaren kan lära sig något av och sedan länka till din hemsida för länkkraft. Det skapar ett förtroende för din verksamhet och det du skriver om. Läsaren får uppfattningen om att du vet vad du pratar om. En sådan läsare har större chans att konvertera till en kund.

Genom att hålla hög kvalitet på våra artiklar så blir vår sida starkare, vilket i sin tur genererar mer länkkraft till din hemsida. Vi har ett stort antal sidor som genererar länkkraft till ekonomitrend redan och ger den en bra skjuts upp i sökresultatet. För att göra oss starkare kan ni gärna länka till vår sida via er hemsida.

Komma igång?

En enkel och snabb registrering gör du direkt här på sidan. Det är helt kostnadsfritt att registrera sig och skriva/publicera artiklar. Vill du få tillgång till våra premiumtjänster så har du det alternativet. När registreringen är gjord är det bara att börja publicera dina artiklar. Håll dig inom våra villkor för hur din artikel ska publiceras så kommer din nya artikel att visas på startsidan inom kort.

Behöver du hjälp med något så är du välkommen att kontakta oss.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tretton + nio =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.