pensionsspara

Nå ut med din marknadsföring

Marknadsföring gratis?

Nå ut med din marknadsföring helt gratis via ekonomisurr.se. Vi har en helt gratis tjänst för företagare som vill nå ut till nya kunder via en ny marknadsföringskanal. Våra artikelarkiv är väldigt påkostade och ligger på superoptimerade servrar. Det gör att vi når toppresultat i sökresultaten hos sökmotorerna. Följer vår optimeringsguide när du skriver din artikel för bästa möjliga synlighet.

Några tips och exempel på hur en artikel rankar i sökresultatet: Ett exempel är en artikel vi skrev på ca 500 ord om hur du når ut i sociala medier. Den fick bra respons och ca 5 delningar/600 läsare på en månad. Vi skrev en annan artikel om olika marknadsföringsmetoder på ca 1500 ord. Den artikeln fick ca 40 delningar och runt 15000 läsare. Ju fler ord du har i din artikel ju bättre kommer den att ranka.
Att tänka på när du skriver en artikel är att få ett bra läsvärde för den som surfar in på din artikel. Om din artikel har ett högt läsvärde så kommer du att få många delningar på sociala medier och många fler läsare vilket i sin tur är potentiella kunder.

Registreringsprocessen

Hos Ekonomisurr gör du en enkel registrering som tar ungefär 1 minut att bli klar med. Direkt efter du har registrerat dig kan du börja publicera dina artiklar. En artikel ska innehålla minst 300 ord och klara vissa enkla kriterier för att bli godkänd. Med det sagt så rekommenderar vi att du minst skriver runt 500-800 ord för att din artikel ska ranka bra i sökresultatet på exempelvis Google.

Vi har ett flertal andra artikelarkiv som kan vara av intresse. Foretagstidning.se foretagstidningen.se ekonomitrend.se. Ekonomisurr och ekonomitrend är nischade för att skriva om ekonomi, ekonomitjänster, marknadsföring, hur du sparar pengar etc. Foretagstidning och foretagstidningen har lite mer allmänna artiklar om lite allt möjligt.

Varför gratis?

Vi använder själv våra artikelarkiv för att marknadsföra våra företag, tjänster och hemsidor. Vi började med att skapa Företagstidning som har växt sig väldigt stor under ett par år. Vi har märkt att intresset för gratis marknadsföring är stort så därför skapade vi 3 nya arkiv som vi använder dagligen. Vi tänkte att fler företagare bör ha möjlighet att synas gratis så vi öppnade upp sidorna så att företagare kan registrera sig och skriva artiklar. Med fler artikelarkiv kan vi nå ut till fler företagare som eventuellt vill få lite gratis exponering. Ju fler artiklar våra arkiv publicerar ju starkare blir arkiven. Det betyder att vi får fler läsare och bättre exponering.

Se till att komma igång redan idag med dina artiklar och din nya marknadsföringskanal som är helt gratis! Lycka till med dina artiklar och dina nya kunder!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tolv + 8 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.