Samla dina lån och krediter

Samla dina lån

Samla dina lån

Samla dina lån och mikrokrediter i ett bättre mer fördelaktigt lån. Om du har dragit på dig en mängd olika smslån och snabblån och din ekonomiska situation börjar bli ohållbar så kan det kanske vara dags att samla dina lån. Många lockas idag att ta smslån med snabba utbetalningar och korta löptider. Dessa lån marknadsförs ofta som gratislån eller räntefria lån. Den första gången du lånar erbjuds du ofta den första krediten gratis. Detta för att locka nya låntagare då många som tagit steget att låna en gång ofta gör det igen.

Samla dina lån och krediterOm du har hamnat i fällan med att ta alldeles för många smslån kan månadskostnaderna skena iväg i avgifter. Det gäller att läsa igenom avtalen extra noga, speciellt när det handlar om mikrokrediter. Om du behöver flytta förfallodagen får detta oftast dyra konsekvenser. Vissa smslångivare har flera hundra procents ränta förknippade till lånen. Om du tvingas flytta dina avbetalning så har du brutit mot avtalet och får som följd betala hela den skyhöga räntan från dag ett. Gratiserbjudandena och räntefria lån gäller oftast bara ifall lånets avtal följs till punkt och pricka.

Om du har tagit en massa mikrokrediter och aviseringsavgifter och liknande äter upp dina pengar varje månad kan det vara bra att tänka om innan du hamnar i en ekonomiskt ohållbar situation. Du kanske har gått i tankarna att samla dina lån för att återta kontrollen över din vardagsekonomi. Om du inte har råd med alla småkrediter rekommenderar vi att du överväger att samla dina lån och lösa in allt i ett större lån hos en bank.

Samla lån

Samla lån nu och återta kontrollen över ditt liv och din ekonomi!

  1. Gör en utförlig kalkyl över dina månadsbetalningar, avbetalningar, inkomster, utgifter, krediter och så vidare. Ta med allt för att se vad du får in och hur mycket som går till räkningar och lån.
  2. Jämför olika långivare vad de erbjuder för möjligheter att samla dina lån och lösa in lånen i ett mer fördelaktigt lån med en billigare ränta.
  3. Hitta en långivare som kan lösa in alla dina smslån, kreditkort och avbetalningar i ett lite större blancolån med lägre ränta som läggs upp över en längre löptid.
  4. Kontakta långivaren och gör en avbetalningsplan, som innebär att du betalar mindre varje månad, totalt. Det går ofta att förhandla om räntan. Det finns exempel på låntagare som haft upp till 10st smslån, kreditkort och avbetalningar som lyckats få ner sina månadskostnader mer tusenlappar varje månad.

Samla lån och krediter

Samla lån och krediter och ta även med avbetalningar och låt en bank lösa in dina lån. På så vis betalar du till en bank och får en bättre översikt över din ekonomi. Varför betala till 5-10 olika borgenärer när du kan samla dina lån i ett privatlån utan säkerhet och få ner dina kostnader. Du kan få mera pengar över till annat istället.

Ett privatlån utan säkerhet kräver inte att du kan lägga någon egendom som säkerhet för lånet. den enda säkerheten som egentligen ställs är din betalningsförmåga. Lånen har annuitet och det innebär att samma summa pengar betalas varje månad oavsett om räntan ändras. Då räntan sjunker amorterar man med motsvarande belopp. Dessa lån kallas även blancolån eller konsumtionslån.

Slå ihop lån

Slå ihop lån idag och få på så vis ned din totala månadskostnad. Du kan, om du har många smålån och krediter, spara tusenlappar varje månad genom att samla dina lån. Genom att samla dina lån och slå ihop lån kan du betala till en långivare istället för två eller flera. Att ha flera borgenärer kan vara besvärligt och kostsamt. Genom att ha en långivare så får du en bättre översikt och kontroll över din vardagsekonomi.

Snabbpengar.se hjälper dig att komma i kontakt med en långivare som kan lösa in dina krediter så att du kan samla dina lån och på så sätt få ner din totala månadskostnad. De jämför och listar en mängd olika långivare på den svenska lånemarknaden.
1 svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.